Basis ladingbeveiliging voor lichte bedrijfsvoertuigen

Het BasicLock is geschikt voor de beveiliging van laadruimten van bestelwagens en lichte bedrijfsvoertuigen.
Met dit slot bereiken we een eenvoudig maar uiterst effectieve automatische elektrisch vergrendeling. Zodra de deur gesloten is zal de BasicLock de deur van binnenuit vergrendelen.
Het BasicLock is de opstap naar een volwaardige laadruimtebeveiliging.
Met zijn 2 cm dikke schacht garanderen wij een degelijke en snelle vergrendeling: 2 seconden voor openen en vergrendelen.

Het is alleen verkrijgbaar in een analoge 12V versie. Dus de enige manier om een BasicLock te bedienen is door een BasicLock Control, ILS_UC of een ILS_UCR te installeren.

Bekijk voor meer informatie de producttrailer.

Bekijk de productvideo

Secure van sliding doors

Mounted on the cabin wall the Basic Lock will automatically close and secure the sliding door for being forced from outside.

Secure van rear doors

Mounted on the rear door the Basic Lock will automatically close and secure the door for being forced from outside.

DE LAADRUIMTE BEVEILIGEN

De BasicLock is de ideale oplossing voor alle lichte bestelwagens die een snelle en automatische sluiting van de laadruimte vereisen. Zodra de deuren gesloten zijn, vergrendelt de BasicLock. Ideaal voor koeriersdiensten, professionals met veel dure gereedschappen in hun bestelwagens die extra en automatische beveiliging van de laadruimte nodig hebben.

BASICLOCK ACCESSOIRES OF UITBREIDINGEN

SKUThumbnailNameShort descriptionPriceAdd to quote
26042ILS181,00268,00
181,00
262,00
183,00
268,00
26103Door Pen ProtectorWanneer de BasicLock wordt gebruikt om één van de twee vouwdeuren af te sluiten is het raadzaam om 2 pen protectors op de andere vouwdeur te monteren, om te voorkomen dat deze wordt geopend of geforceerd en zo de extra veiligheid dankzij de BasicLock mist. Deze Pen Protector kan ook aan de zijkanten van de deuren worden geplaatst (daar waar de scharnieren zitten) om te voorkomen dat de deur wordt geopend door de scharnieren door te knippen.36,00

Add to Quote

26120Drukknop roodAls uw auto is uitgerust met een Lock System en de deur wordt gesloten, zullen de pensloten zicht automatisch vergrendelen, zelfs als iemand zich in de laadruimte bevindt. Als u in dat geval de sleutels buiten de bestelwagen heeft gelaten, kunt u de bestelwagen niet verlaten. Voor deze gevallen adviseren wij de installatie van een (verborgen) verlichte noodopeningsknop in de laadruimte.17,00

Add to Quote

26121Drukknop groen17,00

Add to Quote

26126BasicLock Control Box153,00

Add to Quote

26150
Basic LockHet BasicLock is het ideale product om de toegang tot laadruimten in aanhangwagens of lichte bedrijfsvoertuigen te beveiligen. Eenvoudig te installeren, basisfunctionaliteit voor sluiten/openen op basis van een eenvoudige stroomingang om de motor te starten. Het BasicLock is voorzien van een startschakelaar en een eindschakelaar die de positie van het slot melden. De 2 cm dikke stalen pen zorgt voor een definitieve en solide vergrendeling van de laadruimte.201,00

Add to Quote

26104Tailgate hook - BasicLock575,00

Add to Quote

Keyboard

The keyboard is installed on the dashboard and can also be used to add an additional alarm. You can open the loading compartment by entering your PIN.

Remote Control

In addition to the keyboard, an additional remote control can be used to open the Basic Lock. You can use this when you want to increase user convenience.

Intelligent Lock System 

The analogue control unit (ILS) gives the Basic Lock the opening command after correct identification through remote control or through entering a PIN on the keypad

DISCOVER OUR BASICLOCK IN ACTION

INTERESTED? REQUEST MORE INFORMATION